Oprichter en hoofdtrainer van ons team. Diploma initiator boksen VTS. Gediplomeerde opvoeder en opgeleid in Ervaringsleren van 'Outware bound'. Oud amateurbokser en ervaren trainer. Geeft les op maandag, woensdag en zaterdag, zowel kids, parkiboks als volwassenen.

Student electromechanica en lid van ons wedstrijdteam amateurboksen. Geeft onze kidsboks op maandag en woensdag, alsook parkiboks. Tracht zijn ervaring mee te geven aan zijn leerlingen.

Lid van ons wedstrijdteam amateurboksen/profbokser. Naast de nodige ervaring in de bokswereld heeft hij ook nog een MMA verleden. Muya begeleid de wedstrijdboksers op maandag, woensdag en zaterdag en geeft daarnaast dinsdags de lessen bokszak/fysiek. Wees maar zeker dat je in het zweet zal staan.

Oud amateurbokser uit het vroegere wedstrijdteam BC Turnhout van Jef leysen. Geeft mee lessen kidsboks, alsook parkiboks.

gediplomeerd verzorger KBBB. Oud amateurbokser. Geeft les op woensdagavond volwassenen en ontfermt zich over de recreanten.

Voorzitter, bestuurder van onze sponsor KWP. Oud amateurbokser uit het vroegere wedstrijdteam BC Turnhout van Jef Leysen. Doet de organisatie/opvolging alsook PR

Aanspreekpunt integriteit/bestuurder Parkiboks.

GSM: +32 4 85 91 98 20